emir hadžihafizbegović se oporavio od korona virusa

Prošao sam pakao, nisam htio da pravim od tog mog džehenema jednu portal priču, držao sam sve u ilegali...

Hronika11.08.20, 18:43h

Prošao sam pakao, nisam htio da pravim od tog mog džehenema jednu portal priču, držao sam sve u ilegali...
On boravi u Mostaru od početka uvedenih mjera

 

Emir Hadžihafizbegović, bh. glumac, oporavio se od korona virusa. U Danu uživo na N1 je ispričao - pakao kroz koji je prošao. Korona virus je za njega Sotona, kako je istakao, a sama borba sa COVID-19 - egzorcizam.

 

"Prošao sam pakao. Nisam htio da pravim od tog mog džehenema jednu portal priču, držao sam sve u ilegali. Sve se desilo u Mostaru. Drugi nalaz mi je negativan, upala pluća se povukla. To što sam prošao i ta vrsta egzorcizma, imam svoju teoriju da korona nije bolest, nego Sotona. Nevjerovatno što mi se dešavalo tih 14 dana. Neko kaže prođe benignije, neko gore od mene, izgubi život. Želim da podijelim sve to što se desilo", rekao je u uvodu.

 

On boravi u Mostaru od početka uvedenih mjera.


"Ja sam dijabetičar, u Mostaru godinama imam jednu lijepu vikendicu u mjestu Željuša. Tu sam se sklonio. Dolazio sam u Sarajevo, završavao šta treba u Kamernom teatru. Pošto je teatar od 28. juna na stand byju, sezona počinje 10. septembra, skroz sam se prebacio u Mostar u jednu vrstu izolatorija. Imao sam vrlo rijetke kontakte", naveo je.

 

Ipak, odlasci u centar, poštu, pumpu, kako je kazao - vjerovatno su i bila mjesta gdje je pokupio virus.

 

"U tom nekom izlasku sam fasovao i zakačio tu neman. Sve sam radio, ali tražiti genezu - gdje se korona pokupi, kao tražiti iglu u plastu sijena. Ne znam gdje sam ovo zaradio. Poslije pozitivnog nalaza sam bio OK, osim što nisam imao osjećaja okusa i mirisa. To je prvi simptom zbog kojeg sam išao na test", ispričao je.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook