kada će se riješiti velika afera?

Čampara i Efendić poslali poruku: Sedam dana, mjesec, dva... Mi evo još čekamo

Front11.08.20, 16:04h

Čampara i Efendić poslali poruku: Sedam dana, mjesec, dva... Mi evo još čekamo
“Bio je tačno 28. februar kada je Semir Efendić objavio snimak koji je na svjetlo dana iznio najveću političko-koruptivnu aferu ikada u BiH. Bio je i tačno 4. juni kada je SDA nakon 3,5 mjeseca održala sjednicu Predsjedništva - piše u statusu


Član Predsjedništva Stranke demokratske akcije (SDA) Aljoša Čampara i načelnik sarajevske Opštine Novi Grad Semir Efendić poručili su danas kako još uvijek čekaju da se riješi situacija vezana za najveću političko-koruptivnu aferu u BiH.

 

Status Aljoše Čampare na Facebook profilu prenosimo u cijelosti.

 

“Bio je tačno 28. februar kada je Semir Efendić objavio snimak koji je na svjetlo dana iznio najveću političko-koruptivnu aferu ikada u BiH. Bio je i tačno 4. juni kada je SDA nakon 3,5 mjeseca održala sjednicu Predsjedništva. Na sjednici je između ostalog donesen zaključak kojim je Predsjedništvo SDA zadužilo radno tijelo u sastavu Denis Zvizdić, Mirsad Zaimović i Safet Softić da u roku od SEDAM dana predloži zaključke u vezi sa stanjem i odnosima u Kantonalnom odboru SDA Sarajevo. Nešto se razvuklo ovih SEDAM dana, a proći će očito i 70… Nije žurba očigledno. Vrijeme liječi sve, time se izgleda vode. A hoće li to biti baš tako?  Mi smo čekali i tih sedam dana, i mjesec i dva. Mi evo još čekamo”, napisali su iznad zajedničke fotografije Čampara i Efendić.

 

 

Čampara i Efendić, ako je suditi prema fotografiji, danas su se susreli u Sarajevu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 41

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još