Bolna poruka rođaka 37-godišnjeg Midhata Imamovića

I ja sam govorio kakav virus, kakve maske, zavjere... Prije 20 dana su se zagrljeni i nasmijani slikali, puni života...

Hronika04.08.20, 20:48h

I ja sam govorio kakav virus, kakve maske, zavjere... Prije 20 dana su se zagrljeni i nasmijani slikali, puni života...
"Dok se jednom klanja dženaza, za drugog dolazi vijest da je i on preselio u svoj 37. godini života. U sekundi imaš sve, a isto tako u sekundi nestane porodica jer nema nasljednika"

 

 

Vijest da je u Klinici Podhrastovi preminuo 37-godišnji Midhat Imamović iz Općine Novi Grad u Sarajevu, mnoge je potresla, i one koji su ga poznavali, i one koji nisu. Pogoto uz spoznaju da je prije nekoliko dana i njegov otac Mustafa Imamović preminuo od posljedica koronavirusa, a da je i majka također hospitalizirana.


Od Midhata su se brojni sugrađani oprostili putem društvenih mreža, a ocu Mustafi danas je klanjana dženaza.


Među onima koji su se povodom ove strašne tragedije javno oglasili je i njihov rođak Izet Svraka, koji je bolni status objavio na Facebooku.


- Imam potrebu da nešto napišem. Pošto sam i ja sam bio do prije sedam dana pobornik istog tog mišljenja, kakav virus, kakve maske, kakve zavjere. Ali dođe momenat kad ti se sve samo kaže i uvjeri te u suprotno. 


Prije 20 dana su se zagrljeni i nasmijani slikali, puni života. A jutros, dok se jednom klanja dženaza, za drugog dolazi vijest da je i on preselio u svoj 37. godini života. U sekundi imaš sve, a isto tako u sekundi nestane porodica jer nema nasljednika.


Tim povodom ljudi, molim Vas, ako ne shvatate ovo ozbiljno, bar radi drugih poštujte, stavljajte maske, distancirajte se, znam većina od nas kaže šta Bog da, ali nemojmo izazivati sudbinu. 


Mom dajdži Mustafi i njegovom sinu Midhatu nek je lijep Dženet - napisao je njihov rođak.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još