elmedin konaković o (ne)transparentnosti budžetskog novca

Poslao Fadil revizore da prečešljaju Skupštinu KS i kabinet predsjedavajućeg... Po nalogu bračnog para kreiraju skandale...

Front04.08.20, 11:27h

Poslao Fadil revizore da prečešljaju Skupštinu KS i kabinet predsjedavajućeg... Po nalogu bračnog para kreiraju skandale...
Izdali su mišljenje s rezervom uz zaključak da je netransparentno dijeljen budžetski novac, a Elmedin Konaković se na svom Facebook profilu oglasio o tome

 

Federalni ured za reviziju okončao je analizu trošenja novca iz kabineta predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo, iz perioda kada je tu funkciju obnašao Elmedin Konaković (Nip).

 

Izdali su mišljenje s rezervom uz zaključak da je netransparentno dijeljen budžetski novac, a Elmedin Konaković se na svom Facebook profilu oglasio o tome.

 

"Poslao Fadil (prije korone) Federalni ured za reviziju da prečešlja Skupštinu Kantona Sarajevo, kabinet predsjedavajućeg. Da utvrde nezakonitosti i od toga naprave priču.
Ured završio i dali su mišljenje sa rezervom. Ukazali na, pogađate, dodjelu sredstava udruženjima i pojedincima. Izdvojili posebno BANU, Medžlis IZ Sarajevo i jos ponešto što su pisali režimski mediji. Nigdje nisu napisali “nezakonito”, sve primjedbe su da je “netransparentno”. Kao da su nevladina organizacija. Ne postoji transparentniji proces u državi, odgovorno tvrdim, a i dalje se može provjeriti na stranici Skupštine. Svaka marka koju sam potpisao istog momenta je objavljena javno"- naveo je u početku svog statusa Konaković.

 

Kompletan status čitajte u nastavku.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još