skupo je koštala pljačka

Romana se kaje: 'Živa se pojela otkad je uhapšena, potonula je, čak je i psihijatra tražila...'

Showbizz03.08.20, 18:24h

Romana se kaje: 'Živa se pojela otkad je uhapšena, potonula je, čak je i psihijatra tražila...'
Kako tvrdi njen prijatelj, Romanu je sramota pojela zbog cijele situacije koja joj se desila, u jednom trenutku je bila potpuno potonula

 

Pjevačica Romana Panić (45) je prije dva dana puštena iz zatvora u Brizbejnu, gdje je služila dio kazne na koju je osuđena zbog pljačke bankomata sa svojim dečkom Filipom M.

 

Njih dvoje su ukrali 14.400 evra, a ona je zbog toga osuđena na kaznu od godinu dana, s pravom na puštanje na uslovnu poslije dva mjeseca služenja zatvorske kazne.

 

Međutm, kako je odslužila dvije trećine kazne, ona je zbog dobrog vladanja puštena na slobodu gdje sada u jednom hotelu odakle se juče oglasila čeka deportaciju za Srbiju.

 

Njen dečko ostao je da robija, a iako su u obavezi da vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug, pjevačica je ipak uspjela da se izvuče iz toga.

 

"Romana će uskoro da se vrati u Beograd. Njen dečko prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali", rekla je za Informer Romanina prijateljica.

 

Kako tvrdi njen prijatelj, Romanu je sramota pojela zbog cijele situacije koja joj se desila, u jednom trenutku je bila potpuno potonula, ali je sada mnogo bolje jer se vraća u svoju rodnu zemlju.

 

"Romana se živa pojela otkad je uhapšena. Psihički se osjeća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lijepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbjegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi. Više puta je ponovila da se osjeća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cijele situacije", otkrio je prijatelj, prenosi Telegraf.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još