nevjernici, samo takvi

Vole flertovati i letjeti s cvijeta na cvijet: Ovi horoskopski znakovi su najveći preljubnici

Zabava02.08.20, 17:53h

Vole flertovati i letjeti s cvijeta na cvijet: Ovi horoskopski znakovi su najveći preljubnici
Ono što je karakteristično za njih jest da teško prekidaju odnose pa će ostati u nesretnoj vezi i varati

 

Ako je vjerovati astrologiji neki astrološki znakovi skloniji su nevjeri.

 

Ako se nađu u riskantnoj situaciji, ovih pet horoskopskih znakova upustiće se u preljubu.

 

Ribe

One su osjećajne i osjetljive te kad nešto zamje partneru sklone su pronađi osvetu ili zabavu sa strane. Ono što je karakteristično za njih jest da teško prekidaju odnose pa će ostati u nesretnoj vezi i varati. Neki od pripadnika ovog znaka nadaju se da će biti uhvaćeni i da će agonija završiti, ali vezu neće samoinicijativno prekinuti.

 

Blizanci

Oni uživaju u pažnji, a kad misle da je ne dobijaju u adekvatnoj količini od partnera, skloni su je potražiti negdje drugdje. Kako su neodlučni, nikad neće prekinuti ijedan odnos, već će ljubavnika uvijek držati sa strane kao rezervu. Nije im problem sjediti na dvije stolice ako to znači da dobijaju onoliko pažnje koliko misle da zaslužuju.

 

Vaga

One su jako zavodljive i vole flertovati. Iako je najčešće riječ o bezazlenom flertu, ponekad izgube granice iz videa i upuste se u preljubi.

 

Lav

Lavovi jako vole biti u centru pažnje, a preljub im je ponekad način da pažnju partnera skrenu na sebe. Iako to možda neće završiti onako kako bi htjeli, jedno je sigurno - kad ih se ulovi u centru su pažnje.

 

Vodolija

Ona nije baš sklona fizičkoj preljubi, ali tokom večernjih izlazaka voli flertovati i zavoditi. Osim toga, on je onaj znak koji je najsumnjiviji kad je riječ o slanju poruka bivšim partnerima.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!