POVODOM SMRTI DIREKTORA 'TEFALA'

Bolne riječi Lejle Zvizdić: 'Napustio nas je još jedan mladi čovjek, otac dvije bebe... Sramno, bez plana, gledaju kako umiremo'

Hronika01.08.20, 16:46h

Bolne riječi Lejle Zvizdić: 'Napustio nas je još jedan mladi čovjek, otac dvije bebe... Sramno, bez plana, gledaju kako umiremo'
"Ako je intencija da se napravi prirodna selekcija i svjesno nas ostave da se zarazimo i prežive samo najjači, onda neka izađu na press konferenciju i smjelo saopće da je to jedina opcija"

 

 


Nakon vijesti da je Almer Hašimbegović, direktor kompanije “Tefal”, preminuo jutros u karantinu “Podhrastovi” Kliničkog centra u Sarajevu od posljedica zaraze korona virusom, dugogodišnja televizijska novinarka i urednica Lejla Zvizdić oprostila se o dragog prijatelja emotivnim riječima na svom Facebook  profilu.


Zatečena njegovom smrću, ona je napisala:

 

- Napustio nas je još jedan mladi čovjek, ni respirator nije pomogao...
Almer Hašimbegović, 51 godina, otac dvije bebe!


Sramno je kako bez ikakvog plana gledaju kako umiremo. Ako je intencija da se napravi prirodna selekcija i svjesno nas ostave da se zarazimo i prežive samo najjači, onda neka izađu na press konferenciju i smjelo saopće da je to jedina opcija.


Najbolje je da se organizuje trodnevni koncert na Koševu, da se ljudi što više izmiješaju, što prije zaraze i završe sa agonijom.


Koliko svih koji obolijevaju, toliko mi je žao časnog medicinskog osoblja koje pada s nogu dok liječi narod, a foteljaši dozvoljavaju da se stvaraju novi klasteri.
Mi smo za njih samo glasačka mesina
- poručila je Lejla Zvizdić na kraju svog statusa.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 48

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još