zvjezdana prognoza

Najdetaljniji ljetni horoskop otkriva šta čeka svaki horoskopski znak: Nekima se zvijezde naročito smiješe...

Zabava27.07.20, 16:34h

Najdetaljniji ljetni horoskop otkriva šta čeka svaki horoskopski znak: Nekima se zvijezde naročito smiješe...
Ako imate novu ljubav, poželjet ćete da je predstavite porodici. Imat ćete mnogo socijalne slobode i moć da oblikujete područje vaše ljubavi kako želite i bez previše uplitanja

 

 

Vjerujete u astrologiju?


Onda će vas sigurno zainteresirati ovaj veliki ljetni horoskop.

 

OVAN  (21.3. – 20.4.)

 

Romantika vas proganja

 

Provedite toplije vrijeme uz romantične aktivnosti na otvorenom. Piknici ili neki esktremni doživljaji poput raftinga, mogu pokazati vašu unutrašnju luckastost kao i avanturistički duh. Sve ovo može pokazati duboke nivoe povjerenja vas i vašeg partnera. Kominikacija krajem jula postaje kompliciranija, kada se potvrđuje vaša nezavisnost i sposobnost da nekome kažete: „Ne“. August može biti zanimljivo težak, donosi mnogo dubokih ukorijenjenih promjena u vašem ponašanju. Kada septembar donese hladnije vrijeme, tada donosi i hladnije strasti.

 

Ako imate novu ljubav, poželjet ćete da je predstavite porodici. Imat ćete mnogo socijalne slobode i moć da oblikujete područje vaše ljubavi kako želite i bez previše uplitanja. Iznenadite svog partnera ranim poklonom koji pokazuje da ih znate bolje nego što su mislili.

 

Romantika vas proganja uprkos nedostatku interesovanja. U ovom periodu nalazite svoj put u ljubavi, zajedno s vašim romantičnim partnerom. Mogućnosti za brak postoje, ali odluka je na vama.

 

Ovnovi su inače uvijek svoji i nezavisni, a, ukoliko su slobodni, ne zamaraju se pretjerano da li će imati partnera, nego će uživati i u dobrom društvu prijatelja.


BIK (22.4.- 21.5)

 

Posjetite mjesta u koja rijetko idete

 

Julski parovi će možda proširiti svoje vidike, što znači dodavanje nekoliko novih lica u vaš društveni krug. Ne dozvolite da vam posesivnost postane izraženija, ali zahtijevajte ljubazno uvjeravanje i odgovarajuće ponašanje od svog partnera.

 

Bikovi samci koji su cijelog ljeta išli iz jedne veze u drugu, mogu biti skloni da se skrase u augustu i tada se neće zadovoljiti ničim prosječnim. Zagrijte svoje srce ako romansa u ranu jesen postane hladna. Za one koji su u braku obično ovo pokazuje održavanje statusa kakav je bio dosad.

 

Oženjeni imaju tendenciju da ostanu u braku. U ljubavi je mnogo slobode, ali i manje interesovanja. Za one koji su u nekoj ozbiljnoj vezi ovo može dovesti do testiranja vaše trenutne veze. Nova otkrića koja isplivaju o voljenoj osobi, mogla bi vas iznenaditi.

 

U mnogim slučajevima Bikovi su idealisti u ljubavi, standardi su im nekada nerealni, pa bi mogli dovesti do razočarenja.

 

Izađite i posjetite mjesta u koja rijetko idete, to će vam biti prilika da upoznate nove osobe, a možda se dogodi i ljubav.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)


Ne prihvatajte „ne“ kao odgovor

 

Za one koji su sami, u ovoj godini posebno zanimljive bit će osobe iz oblasti zdravstva ili saradnici s posla, tako da ljubav možete naći i na radnom mjestu ili na stručnim sastancima. Možda i neko ko vam je sada prijatelj želi postati više od toga.

 

Ako ste već u vezi, nemojte se toliko zaokupiti društvenim stvarima pa da gubite vezu s partnerom. Zabava s društvom je dobra stvar, samo gledajte da neke zabave budu samo za vas i partnera.

 

Zvijezde predviđaju da će Blizanci koji su sami možda biti uhvaćeni u nekim frustrirajućim situacijama koje neće nikako popraviti njihovu ljubavnu situaciju. Založite se za sebe i ne prihvatajte „ne“ kao odgovor.

 

August donosi česte strastvene trenutke u svakoj vezi. Pobjegnite s partnerom negdje kad god možete, čak i ako je to samo za vikend. Isključite telefon, neka vas niko ne ometa, dovoljni ste jedno drugom.

 

Ako sebe uzdignete na štetu drugog, veza će patiti i ispaštati, zato pazite.

 

Horoskop za ostale znakove zodijaka pronađite OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!