Klasično ubistvo ili ubistvo iz nehata?

Pucnjava uznemirila stanovnike bh. gradića: Vlasnik kafića ubijen dok je s društvom slavio rođenje djeteta

Hronika25.07.20, 13:46h

Pucnjava uznemirila stanovnike bh. gradića: Vlasnik kafića ubijen dok je s društvom slavio rođenje djeteta
Oko 02.50 sati policiji je prijavljeno da je došlo do tuče u ugostiteljskom objektu

 


Marko Radoš (33), vlasnik lokala “Koloseum” u Modriči, upucan je dok je sa društvom proslavljao rođenje djeteta, saznaje Srpskainfo.

 

Radoša je hicem iz pištolja pogodio Perica Simčević (29) iz Šamca, a istražioci još uvijek utvrđuju da li se u konkretnom slučaju radilo o klasičnom ubistvu ili ubistvu iz nehata.

 

Kako se navodi u saopćenju Policijske uprave Doboj, policija je lišila slobode osobu inicijala P.S. iz Šamca, koja je isto veče ispalila hitac iz vatrenog oružja prilikom čega je smrtno stradao M.R. iz Šamca.

 

Oko 02.50 sati policiji je prijavljeno da je došlo do tuče u ugostiteljskom objektu u Modriči.

 

- Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča, koji su utvrdili da je za sada iz nerazriješenih okolnosti došlo do opaljenja iz pištolja koji je kod sebe posjedovao P.S., te da je tom prilikom smrtno stradao M.R., vlasnik navedenog ugostiteljskog objekta – navodi se u saopćenju iz Policijske uprave Doboj.

 

U toku je uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!