FOTO/ POSAO ZA NOVE RADNIKE

Konzum otvorio novu prodavnicu, sretni kupci dobili potpuno besplatne kupovine

Biznis Klub24.07.20, 18:50h

Konzum otvorio novu prodavnicu, sretni kupci dobili potpuno besplatne kupovine
Prethodnih mjeseci Konzum je otvorio nove prodajne objekte u Širokom Brijegu, Mostaru, Sarajevu, Kiseljaku, a u planu je skoro otvorenje tri nove prodavnice na području grada Zenice

 

 


Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Gornjem Vakufu - Uskoplju, na adresi Gradska bb. Prodavnica se nalazi u sklopu novoizgrađenog stambenog objekta i prostire se na površini od 200m².  


Asortiman nove prodavnice obuhvata svježe, kvalitetne i povoljne prehrambene proizvode s naglaskom na značajnu zastupljenost domaćih proizvoda, a dio asortimana obuhvata i odabrani izbor svakodnevno potrebnih neprehrambenih proizvoda. 


Prodavnica u Gornjem Vakufu - Uskoplju zapošljava 7 novih zapolenika.

 

konzum-gornji-vakuf-uskoplje-03


Prethodnih mjeseci Konzum je otvorio nove prodajne objekte u Širokom Brijegu, Mostaru, Sarajevu, Kiseljaku, te je novootvoreni objekat u Gornjem Vakufu - Uskoplju peti po redu otvoren u ovoj godini.


- Sretan sam jer nastavljamo niz otvorenja novih objekata na izuzetno atraktivnim lokacijama pozicioniranim unutar većih naselja kao bismo bili blizu što većem broju naših kupaca i ponudili im ugodno mjesto za obavljanje svakodnevne kupovine. Prve reakcije kupaca u Gornjem Vakufu - Uskoplju su izuzetno pozitivne te vjerujem da će ova prodavnica biti mjesto gdje će rado svraćati i tu pronaći sve što im je potrebno. Uporedo sa otvorenjima, Konzum radi i na renoviranju niza postojećih objekata kako bismo kupcima ponudili što ugodniji ambijent za kupovinu. Naravno, nastavljamo i sa otvorenjima, te je u planu uskoro otvorenje tri nove prodavnice na području grada Zenice - izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

 

konzum-gornji-vakuf-uskoplje-04


U povodu otvorenja novog prodajnog objekta u Gornjem Vakufu - Uskoplju pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. 

 

konzum-gornji-vakuf-uskoplje-02

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!