Osumnjičen za rasturanje i posjedovanje narkotika

'Iz stana se čuju krici': Komšinica otkrila nepoznate detalje o glumcu Branku Vidakoviću

Showbizz24.07.20, 10:17h

'Iz stana se čuju krici': Komšinica otkrila nepoznate detalje o glumcu Branku Vidakoviću
Komšinica je naglasila i da osim onoga što je čula nije imala neprijatnosti sa Banetom

 

Glumac Branko Bane Vidaković (61) uhapšen je u subotu na Vračaru, kada je kod njega pronađeno više od 30 grama heroina. Njegova komšinica se oglasila nakon toga i iznijela nepoznate detalje o njegovom životu.

 

– Iz njegovog stana često se čuju užasni zvuci. Nije tajna da se valja po podu od bolova koje izaziva kriza zbog droge. Znamo svi da već dugo koristi narkotike – istakla je komšinica za Alo, pa progovorila o trenutku kada je policija hapsila Vidakovića:

 

– Kada je došla policija nisu htjeli da im otvore vrata od auta, pa su izvršni organi bili prinuđeni da razbiju staklo automobila kako bi ih uhvatili.

 

Komšinica je naglasila i da osim onoga što je čula nije imala neprijatnosti sa Banetom.

 

– Nikada nije bio nasilan prema ljudima koji žive pored, niti neprijatan. Strašno je samo što se tako uspješan čovjek uništava – zaključuje ona.

 

Branko je uhapšen zajedno sa M. I. (40) i sumnjiči se za rasturanje i posjedovanje narkotika.

 

Njih dvojica su se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izjasnila da nisu krivi, odnosno da droga nije bila namijenjena za rasturanje, već za ličnu upotrebu.

 

Inače, 20 grama heroina je bilo sakriveno u medicinskoj zaštitnoj masci M. I., a uhapšeni su u trenutku kada su sjeli u automobli i pokušali da pobjegnu policijskoj patroli. Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dvije vagice i još 10 grama narkotika.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!