Podgrijala glasine da se razvodi

Severina više ne nosi prsten od Igora Kojića

Showbizz23.07.20, 17:52h

Severina više ne nosi prsten od Igora Kojića
Već mjesecima se piše da se Igor i Severina malo razvode, pa se ne razvode

 

Severina Kojić je u subotu imala nastup u Splitu, a tom prilikom primjećeno je da na ruci nema prsten koji joj je dao suprug Igor Kojić.

 

Ovim potezom poznata Splićanka je podgrijala glasine da se razvodi, odnosno sada zbog tog prstena svi pričaju da se razvela od Igora Kojića.

 

Inače, na tom koncertu je bio i Tomica Petrović, njen nekadašnji menadžer sa kojim je, kako pišu hrvatski mediji, bila u svađi, a sada su se pomirili.

 

Inače, pjevačica se prije devet godina hvalila “Cartierovim” nakitom koji joj je darovao bivši partner Milan Popović. Prsten iz kolekcije “Love” od ružičastog zlata s plavim, žutim i ružičastim safirima, zelenim i narandžastim granitom te ametistom Popović je platio 50.000 eura. Severina je rekla da je to zaručnički prsten koji joj je uspješni bizmismen kupio, a on je nakon njihovog prekida tvrdio da joj je prsten darovao jer ga je pjevačica dugo željela.

 

Bivši partner Popović poklonio joj je i prsten od bijelog zlata s briljantima, koji stručnjaci procenjuju na 30.000 eura.

 

Već mjesecima se piše da se Igor i Severina malo razvode, pa se ne razvode.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAAGZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!