Pojačanje pred izbore

Kompletan Klub BPS-a i vijećnik Stranke za BiH u Konjicu prešli u SDA

Front23.07.20, 16:46h

Kompletan Klub BPS-a i vijećnik Stranke za BiH u Konjicu prešli u SDA
U proteklom periodu prepoznat je rad općinske organizacije, tako da sada u Općinskom vijeću imamo 13 vijećnika, od 27, rekao je Feni predsjednik OO SDA Konjic Osman Ćatić

 

Stranci demokratske akcije Općinskog odbora Konjic pristupila su četiri nova člana, vijećnici konjičkog općinskog vijeća.

 

Pristupili su Benjamin Zerem, Adnan Džumhur i Adnan Velagić, dakle kompletan Klub Bosanskohercegovačke patriotske stranke (BPS) i vijećnik Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Dženan Podrum.

 

- U proteklom periodu prepoznat je rad općinske organizacije, tako da sada u Općinskom vijeću imamo 13 vijećnika, od 27 - rekao je Feni predsjednik OO SDA Konjic Osman Ćatić.

 

Podsjetio je da su ova četiri vijećnika i ranije bili članovi SDA, neki od osnivanja, a neki kroz Muslimanski omladinski savez.

 

- Mogu s ponosom reći da smo, pored današnjih pristupnica, u proteklom periodu učetverostručili članstvo u Općinskom odboru Konjic - naveo je Ćatić.

 

Novi članove danas je u Sarajevu primio predsjednik SDA Bakir Izetbegović, kada su i potpisali pristupnice.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još