FOTO/ KORONA-KOŠNICA NA BH. MORU

U Neumu ni igla više ne može stati: Na plaži peškir do peškira, kafane krcate, navala gostiju kakva se ne pamti...

Zabava22.07.20, 12:51h

Reporter DEPO Portala zabilježio je trenutnu atmosferu u bh. gradu na Jadranu, gdje naprosto sve vrvi kao u košnici

 

 

 

 

Umjesto tradicionalnog odlaska na Makarsku rivijeru, zahvaljujući nelogičnoj i diskriminatorskoj odluci hrvatskih vlasti, turizam na bh. moru naprosto je "eksplodurao" ovog ljeta. Bh. građani hrle u Neum, kapaciteti su gotovo popunjeni, a tamošnji turistički radnici zadovoljno trljaju ruke.


Ovakva sezona se ne pamti...

 
- Najviše upita imamo za Neum i ovo je do sada najveći interes što smo ikada imali kada je riječ o tom gradu. Ima zainteresiranih i za Hrvatsku, ali ljudi su oprezni s rezervacijama i puno veće zanimanje vlada za Tursku. Već smo startali s čarter-letovima za Antaliju – kazali su prije nekoliko dana iz turističke agencije „Sol Azura“.

 

neum-plaza-jadran-korona

 

Također, u agenciji „Centrotours“, potvrđuju najviše upita imaju za Neum, a potom za Tursku.


Reporter DEPO Portala zabilježio je trenutnu atmosferu u bh. gradu na Jadranu, gdje naprosto sve vrvi kao u košnici. Na plaži peškir do peškira kafane prepune, navala gostiju kao nikad do sada... Jedino, kažu, Voda je još uvijek pomalo hladna, pa samo u moru nije gužva... Zavirite u našu fotogaleriju!  

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još