LJUBAV JELENE DOKIĆ I TINA BIKIĆA

Bilo joj je zabranjeno ljubiti Hrvata: Prelijepa teniserka voljela ga je silno, otac je podivljao kad je saznao...

Nedjeljni magazin21.07.20, 19:29h

Bilo joj je zabranjeno ljubiti Hrvata: Prelijepa teniserka voljela ga je silno, otac je podivljao kad je saznao...
Sedamnaest godina kasnije posvetila mu je rečenice koje diraju dušu

 

  


Jelena Dokić, prelijepa Osječanka koja je 2002. godine dosegnula poziciju četvrte najbolje tenisačice svijeta, posvetila je u utorak oko podneva objavu Tinu Bikiću, muškarcu koji ju je, prema vlastitu priznanju, spasio od sigurne smrti u trenucima kada nije mogla i znala naći svjetlo na kraju tunela. 


Dokić i Bikić prohodali su točno na današnji dan 2003. godine, te su uspjeli sve ovo vrijeme ostati zajedno unatoč izazovima s kojima se brojni drugi parovi naprosto ne bi znali nositi. Naime, strahovite probleme im je od prvog dana zadavao i njezin otac Damir, obiteljski nasilnik zadojen velikosrpskom idejom, koji je naprosto podivljao kada je čuo da Jelena ljubi Hrvata. piše Večernji list.


Pisala je Dokić puno o tome i u autobiografskoj knjizi "Nesalomljiva", u kojoj je, između ostaloga, otkrila i da ju je otac žestoko izmlatio nakon što je izgubila u polufinalu Wimbledona od Lindsay Davenport. 


- Udarao me, vrijeđao. Vikao je na mene, prebio me remenom u kupaonici. Vukao me za uši, pljuvao, a onda me i tjerao da satima gola stojim nasred hotelske sobe - napisala je Dokić u knjizi. 


Ipak, uz Bikića je sve te izuzetno teške izazove uspjela prebroditi, te mu je na obljetnicu veze posvetila sljedeće rečenice: 


- Ni uz koga drugog ne bih mogla živjeti. Riječi nisu dostatne da objasne koliko te volim i što mi značiš. Ti si najbrižnija osoba najveća srca. Hvala ti za sve što si učinio za mene, za nas, što si uvijek bio tu unatoč svim okolnostima. Ti si najpozitivnija osoba koju sam upoznala i izvlačio si me iz tmine kada sam mislila da više nema načina, kada sam željela sve okončati. Hvala ti što si se borio za mene, što si mi čuvao leđa, što si vjerovao u mene, u nas. Toliko sam sretna što te imam uz sebe, ne znam što bih da te nema. Volim te više negoli što ćeš to ikada znati. Hvala ti za sve i za ovih predivnih 17 godina. Moj živote, moja ljubavi, moje sve. Volim te zauvijek - napisala je između ostalog u dirljvoj poruci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17 YEARS TOGETHER TODAY!!! No one else I would do life with. Words are not enough to explain how much I love you and what you mean to me.You are the kindest,most caring person with the biggest heart. Thank you for everything you have done for me and for us and thank you for always being there no matter what. You are the most loving and positive person I have ever met and you have pulled me from the dark when I thought there was no way out and when I wanted to end it all.Thank you for fighting for me and always having my back and believing in me and in us. Thank you for keeping me safe and sane. I am so lucky to have you by my side and I don’t know what I would do without you. I love you more than you will ever know. Thank you for everything and for these beautiful 17 years together. Here is to hopefully many more years together and hopefully many more great moments and memories. My life,my love,my everything. I love you forever.

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još