Penzionisana šefica Ureda za informiranje Vlade FBiH

Usred grada opljačkana Raska Bračković-Denjalić: 'Sarajevo više nije što je nekad bilo, jezivo je šta se događa'

Hronika20.07.20, 17:37h

Usred grada opljačkana Raska Bračković-Denjalić: 'Sarajevo više nije što je nekad bilo, jezivo je šta se događa'
Ona ističe kako je slučaj odmah prijavila policiji u PU Centar, te je pohvalila rad policijskih službenika koji su odmah pristupili provjeri i oduzimanju videonadzora kako bi se identificirao drski otimač

 

Raska Bračković-Denjalić, penzionisana šefica Ureda za informiranje Vlade Federacije BiH opljačkana je jutros u centru Sarajeva.

 

Kako je kazala za Raport.ba, sve se desilo na semaforu kod tržnog centra SCC.

 

“Krenula sam kod stomatologa, i osjetila da mi je ruksak otvoren. Vidjela sam da mi nema novčanika. U njemu su mi svi dokumenti bili i naravno novac i kartice”, rekla je Bračković-Denjalić.

 

Ona ističe kako je slučaj odmah prijavila policiji u PU Centar, te je pohvalila rad policijskih službenika koji su odmah pristupili provjeri i oduzimanju videonadzora kako bi se identificirao drski otimač.

 

Bračković-Denjalić ističe kako je potrebno upozoriti sve građane jer su lopovi postali sve drskiji.

 

“Sarajevo više nije ono što je bilo. U centru grada, usred dana vam neko otvori ruksak i otme sve. To je jezivo šta se dešava”.

 

(Raport.ba, DEPO PO0RTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 81

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još