Zvanično

Zbog korone otkazan muzički festival Exit

Zabava14.07.20, 08:22h

Zbog korone otkazan muzički festival Exit
Novo pomjeranje datuma festivala je jedan ogroman i sveobuhvatan proces, koji iziskuje vremena, pa vas molimo za još malo strpljenja

 

"Kako se nakon našeg posljednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdravlje i bezbjednost svih učesnika festivala na prvom mjestu, obavještavamo vas da se obilježavanje 20 godina EXIT festivala definitivno neće održati od 13. do 16. augusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi", saopštili su organizatori.

 

"Novo pomjeranje datuma festivala je jedan ogroman i sveobuhvatan proces, koji iziskuje vremena, pa vas molimo za još malo strpljenja", navedeno je na sajtu EXIT-a.

 

Kako su najavili, do kraja mjeseca će objaviti datume za EXIT 2021, a uskoro stiže i obavještenje u vezi sa refundacijom za sve one koji ne žele da čuvaju ulaznicu za naredno festivalsko izdanje, kao i sve druge informacije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!