FOTO/ naredbe su tu da se krše

Ogorčeni čitalac poslao fotografije iz sarajevskog tramvaja: O distanci da i ne govorimo...

Hronika12.07.20, 14:25h

Ogorčeni čitalac poslao fotografije iz sarajevskog tramvaja: O distanci da i ne govorimo...
Na adresu Oslobođenja prije dva dana stigle su fotografije čitatelja koje su nastale u jutarnjim satima, u 8:00 sati, u sarajevskom tramvaju

 

 


Svakodnevno se apeluje na poštivanje preporuka i mjera u vezi sa prevencijom širenja koronavirusa. Akcenat je posebno stavljen na poštivanje mjera u javnom gradskom prevozu, gdje su najavljene pojačanje inspekcijske kontrole.


Također, najavljeno je i stavljanje u promet više vozila kako bi se spriječile gužve u vozilima. Vozila imaju i obilježena mjesta u skladu sa preporukama.


Uprkos svemu ovome, na adresu Oslobođenja prije dva dana stigle su fotografije čitatelja koje su nastale u jutarnjim satima, u 8:00 sati, u sarajevskom tramvaju.


- Tramvaj je bio pun, iako većina nosi masku bilo je i onih koji je ne nepropisno nose ili je nemaju nikako, o fizičkoj distanci da i ne govorim, možete samo vidjeti. U terminu kada većina ide na posao, vozila je premalo i pogledajte šta se onda desi - napisao je čitatelj uz fotografije koje je poslao.


Više fotografija pogledajte ovdje.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još