KORONA ZAUSTAVILA I ČEVLJANSKU KORIDU

'Nudili su mi velike cifre, ali ne dam svog Medonju ni za 50.000 eura': Vlasnik poznatog bika otvorio dušu...

Zabava12.07.20, 13:02h

'Nudili su mi velike cifre, ali ne dam svog Medonju ni za 50.000 eura': Vlasnik poznatog bika otvorio dušu...
Fanovi borbi bikova morat će sačekati bolja vremena kada će ponovo moći da gledaju nadaleko čuvene duele gorostasa, jer su koride u našoj zemlji otkazane zbog situacije sa koronavirusom. Tako je otkazana i Čevljanska korida čiji je Medonja apsolutni vladar

 

 

Ne postoji ljubitelj koride na Balkanu koji nije čuo za bika Medonju, višestrukog šampiona Čevljanske koride čiji je vlasnik poznati privatnik iz Olova Habib Bjelić Habibić


Fanovi borbi bikova morat će sačekati bolja vremena kada će ponovo moći da gledaju nadaleko čuvene duele gorostasa, jer su koride u našoj zemlji otkazane zbog situacije sa koronavirusom. Tako je otkazana i Čevljanska korida čiji je Medonja apsolutni vladar. Inače, vrijednost ovog šampiona srednje kategorije je detak hiljada konvertibilnih maraka. 

 

bik-medonja


- Svim ljubiteljima bikova i korida poznato je da je Medonja odavno najvrijedniji bik u BiH. Neki su mi nudili velike cifre, ali, kao što sam ranije rekao, ne bih ga prodao ni za 50.000 eura. Medonja je naš ponos i dika. On je rođeni šampion. Bik koji nema cijenu i nema konkurenciju ne samo u BiH, nego i na Balkanu. Redovno trenira i ima posebnu ishranu. Najviše voli med i banane i to mu spremamo barem dva puta sedmično – kaže vlasnik Habib Bjelić Habibić. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!