Video/ Tokom protesta u Beogradu

Skandalozni snimak: Policajac novinarku udario pendrekom po stražnjici!

Hronika09.07.20, 12:51h

Skandalozni snimak: Policajac novinarku udario pendrekom po stražnjici!
Novinarku su policajci spriječili da čovjeku koji je krvario da maramicu, a kad je pokušala da im objasni da se tu nalazi službeno kao novinar, jedan od njih ju je udario pendrekom po zadnjici

 

Na novinarku portala Nova.rs Milicu Božinović, koja u utorak s lica mjesta pratila dešavanja u Beogradu, nasrnuo je policajac dok je pokušavala da pruži pomoć jednom od povrijeđenih u nemirima.

 

Do incidenta je došlo na Trgu Nikole Pašića ispred zgrade “Borbe” dok je Božinović uživo prenosila dešavanja na Fejsbuk profilu Nova.rs. Ona je u jednom trenutku pokušala da priđe muškarcu koji je povrijeđene glave sjedio na samom ulazu u zgradu “Borbe”, dok je njegova supruga pored molila za pomoć.

 

Novinarku su policajci spriječili da čovjeku koji je krvario da maramicu, a kad je pokušala da im objasni da se tu nalazi službeno kao novinar, jedan od njih ju je udario pendrekom po zadnjici.

 

“Idi, bre, svojim putem, bre”, rekao joj je jedan policajac, dok mu je drugi dobacivao “da je ne dira”. Tad ju je i udario.

 

Incident se može vidjeti na snimcima:

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još