Procurilo više detalja o zdravstvenom stanju

Šta se doista dešava s Čedom Jovanovićem? Ima tešku upalu pluća, bolove i mnogo kašlje, a test na korona virus...

Front05.07.20, 12:56h

Šta se doista dešava s Čedom Jovanovićem? Ima tešku upalu pluća, bolove i mnogo kašlje, a test na korona virus...
Izvor ovog lista rekao je da Jovanović ima tešku upalu pluća, zbog čega je i hospitalizovan

 


Čedomir Jovanović, lider LDP-a Srbije, počasni građanin Sarajeva, koji se već nekoliko dana nalazi na Infektivnoj klinici zbog upale pluća, zasad se uspješno liječi propisanim terapijama, izvještava Kurir.

 

Izvor ovog lista rekao je da Jovanović ima tešku upalu pluća, zbog čega je i hospitalizovan.

 

"Čeda mnogo kašlje i zbog napinjanja tokom iskašljavanja ima i bolove u predjelu stomaka, iscrpljen je i malaksao, ali sve to ide uz upalu pluća koja ga je baš uhvatila. Ipak, nije kritično, kako su prenijeli pojedini mediji. On hoda, sam odlazi do toaleta, jede", ispričao je sagovornik Kurira.

 

Prema rečima pojedinih očevidaca, Jovanović hoda povijen i očito je da je iscrpljen fizički. No, da li je pozitivan na Covid-19 još uvek nije poznato iako mu je test urađen odmah po prijemu u bolnicu.

 

O njegovom zdravstvenom stanju oglasila se i njegova supruga Jelena na društvenim mrežama i objasnila da je prebačen iz KBC Bežanijska kosa, gde je prvobitno primljen, u Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još