Foto/ Veliki broj ljudi ispratio ga na vječni počinak

Sahranjen komičar Jasmin Džemidžić: Otišao si uz veliki bis, još veći si zaslužio!

Hronika02.07.20, 15:31h

Sahranjen komičar Jasmin Džemidžić: Otišao si uz veliki bis, još veći si zaslužio!
Mnogi su rekli da ga Sarajevo nikad neće zaboraviti, njega ni njegov iskreni osmijeh koji je mnogima davao nadu u bolje sutra

 

Sarajlija Jasmin Džemidžić ukopan je danas na Gradsko groblju "Bare". Prvi sit-down komičar, što je još davno odlučio da će biti, iznenada je umro prije nekoliko dana. 

 

Imao je brojne zdravstvene probleme, ali prijateljima o njima nije pričao. To je razlog što su se svi iznenadili kada je stigla vijest da je napustio ovaj svijet u 37. godini.

 

Bolovao je od dječije paralize zbog čega je bio u kolicima.

 

Na posljednji ispraćaj Jasmina došlo je stotine njegovih prijatelja, porodice, ali i poznanika. Kao što je neko ovih dana napisao na Facebooku: "Otišao si uz veliki bis, još veći si zaslužio", piše Avaz.

 

jasmin-dzemidzic-sahrana1

 

O njemu svi imaju samo riječi hvale. Kažu da nisu imali dovoljno vremena s Jasminom da provedu, sa osobom koju oslovljavaju Čovjekom, sa velikim početnim slovom i u pravom smislu te riječi. 

 

Mnogi su rekli da ga Sarajevo nikad neće zaboraviti, njega ni njegov iskreni osmijeh koji je mnogima davao nadu u bolje sutra. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!