'Vremenska kapsula'

Tom Cruise kćerku godinama nije viđao, a ona je sad pronašla nešto što je slomilo

Showbizz24.06.20, 13:30h

Tom Cruise kćerku godinama nije viđao, a ona je sad pronašla nešto što je slomilo
Djevojčica je pisma pronašla u kući bake i djeda, tačnije u 'Tomovoj vremenskoj kapsuli', odnosno tajnom skrovištu u koje ih je njena majka spremila

 

Suri Cruise, 14-godišnja kći glumca Toma Cruisea i Katie Homes, nije mogla suzdržati suze kada je pronašla očeva intimna pisma koja je pisao njenoj majci, piše Entertainment Times.

 

Katein advokat zadržao je pisma nakon razvoda jer je mislio da bi mogla biti od koristi jednog dana. S tim se složila i Katie, čija je ideja bila da pokaže pisma Surie kada malo poraste. Čini se da je taj trenutak došao prije nego što je planirala.

 

Djevojčica je pisma pronašla u kući bake i djeda, tačnije u 'Tomovoj vremenskoj kapsuli', odnosno tajnom skrovištu u koje ih je njena majka spremila.

 

"Bio je to emotivan trenutak i za Katie i za Suri. Katie je planirala pokazati Suri neka od pisama jednog dana, ali u prepravljenoj verziji. Nije bila spremna na brojna pitanja", rekao je izvor.

 

"Kada je pročitala pisma, Suri je ponovno pokazala interes da se susretne s ocem. Želi znati više o njemu. Nakon razvoda nije se previše viđao s njom", dodao je.

 

Podsjetimo, Tom Cruise član je Scijentološke crkve, a zbog vlastitih uvjerenja udaljio se od kćeri i bivše supruge. Neki strani mediji tvrde da djevojčica želi ljeto provesti s ocem i pohađati scijentološki kamp, ali to nije potvrđeno.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!