bit će svega u narednom periodu

Venera konačno kreće direktno, ljubav se budi: Vaše srce sada vidi jasnije - evo astroprognoze za sve znakove

Zabava23.06.20, 11:23h

Venera konačno kreće direktno, ljubav se budi: Vaše srce sada vidi jasnije - evo astroprognoze za sve znakove
Ono što se dogodilo u navedenom periodu, sada će se početi dodatno rasplitati i razjašnjavati. Povlačenje iz odnosa, ljubavne igrice, prekidi, ili pak novi odnosi, sve će to biti na udaru promjena

Šta nam donosi Venera u direktnom hodu - očekuje nas dobar period za ljubav!


 

U četvrtak 25. juna Venera kreće prema naprijed s 5′ Blizanca. U moru retrogradnih planeta, Venera će prva iskoraknuti prema naprijed, a naše srce će napokon jasnije vidjeti. Moguće je da će nam biti potrebno još neko vrijeme i da treba da budemo strpljivi dok Merkur ne krene prema naprijed, a to će biti 12. jula jer je on vladar ove Venere, a trenutno se kreće retrogradno.

 

Znači ako ste od 12. maja do 25. juna bili u nekoj nedefiniranoj ili nejasnoj situaciji, izvjesne su dve opcije. Ili ćete ju napokon prihvatiti ili ćete dobiti nove informacije vezane za tu temu.


Ono što se dogodilo u navedenom periodu, sada će se početi dodatno rasplitati i razjašnjavati. Povlačenje iz odnosa, ljubavne igrice, prekidi, ili pak novi odnosi, sve će to biti na udaru promjena.

 

Na primjer ako ste upoznali nekog novog i krenuli u odnos, zavjesa se pomjera i vi jasnije vidite ko stoji preko puta vas i kuda bi taj odnos mogao ići dalje.

 

Ostatak predviđanja za astro znakove pronađite ovdje

 

(www.lovesensa.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!