Holivudska glumica i humanitarka otvoreno

Angelina Jolie konačno progovorila o razvodu od Brada: 'Neki su iskoristili moju šutnju... Bila je to prava odluka'

Showbizz20.06.20, 20:16h

Angelina Jolie konačno progovorila o razvodu od Brada: 'Neki su iskoristili moju šutnju... Bila je to prava odluka'
Djeca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. No, trudim se stalno ih podsjećati da samo oni znaju koja je prava istina, otkrila je glumica u intervjuu za Vogue

 

 

Mnogi su ih smatrali ne samo najljepšim, već i najskladnijim 'celebrity parom', no onda je 2016. vijest o raspadu njihova braka odjeknula poput bombe u medijima.

 

 

Angelina Jolie (45) i Brad Pitt (56) nikada nisu javno progovorili o razlozima prekida, no sada se glumica konačno oglasila.

 

- Razvela sam se zbog dobrobiti svoje porodice. Bila je to prava odluka, a ja se nastavljam fokusirati na njih. Neki su odlučili iskoristiti moju šutnju, a djeca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. No, trudim se stalno ih podsjećati da samo oni znaju koja je prava istina - otkrila je Angelina u intervjuu za Vogue.

 

Osvrnula se i na odgoj posvojene te biološke djece. Maddox (18), Pax (16) i Zahara (15) su posvojeni dok su Shiloh (14) i blizanci Vivienne te Knox (11) njena i Bradova biološka djeca.

 

- Sa svojom posvojenom djecom ne mogu pričati o trudnoći, no zato mogu pričati o detaljima i ljubavi i svemu što smo prošli zajedno. Možemo pričati o cijelom tom putovanju da ih pronađem i kako je bilo pogledati im prvi puta u oči - poručila je.

 

Rekla je kako je iznimno blagoslovljena što je dobila dozvolu da bude njihova mama.

 

- Svakodnevno sam zahvalna - zaključila je Angelina.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!