Fudbaler dobacivao djevojci

Incident u restoranu Dodikove kćerke: Priveden Ognjen Vranješ, u tuči mladiću izbio zube

Sport20.06.20, 12:53h

Incident u restoranu Dodikove kćerke: Priveden Ognjen Vranješ, u tuči mladiću izbio zube
U vezi sa navedenim događajem utvrđuju se sve činjenice i okolnosti, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

 

Fudbaler Ognjen Vranješ priveden je sinoć nakon tuče koja je izbila između njega i Dušana  Komljenovića, sina bivšeg direktora RUGIP-a, saznaje nezvanično portal MojaBanjaluka.info.

 

Prema nezvaničnim informacijama, svađa je izbila u restoranu „Agape“, jer je Vranješ dobacivao djevojci koja je bila u Komljenovićevom društvu. Komljenović se pobunio, na šta je Vranješ prišao i udario ga. Prema tvrdnjama očevidaca, u tuči mu je izbijen zub.

 

Po dolasku interventne jedinice, Vranješ je priveden u policijsku stanicu.

 

U Policijskoj upravi Banjaluka nismo dobili potvrdu o kojim licima je riječ, osim da su intervenisali po prijavi o narušavanja javnog reda i mira i to na banjalučkom Trgu Krajine.

 

U saopštenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da je nadležnoj policijskoj stanici jutros u 3.40 časova prijavljeno da dva lica narušavaju javni red i mir.

 

- U vezi sa navedenim događajem utvrđuju se sve činjenice i okolnosti, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, dodaje se u saopštenju.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još