Policija na terenu

Dvije teške saobraćajne nesreće u Sarajevu, najmanje četvero povrijeđenih

Hronika19.06.20, 16:34h

Dvije teške saobraćajne nesreće u Sarajevu, najmanje četvero povrijeđenih
Na području Hadžića, u mjestu Dupovci dogodila se druga nesreća, u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, teško povrijeđena jedna osoba

 

U poslijepodnevnim satima u Sarajevu su se dogodile dvije saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba životno ugrožena, a tri osobe su lakše ozlijeđene.

 

Prva saobraćajna nezgoda dogodila se na Mostarskom raskršću, na putu prema Kiseljaku. Portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić je za Fenu potvrdio da su tri osobe povrijeđene kojima je ukazana ljekarska pomoć i utvrđuje se stepen povreda.

 

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se u naselju Hadžići, u mjestu Gradac. U sudaru kamiona i putničkog vozila teške povrede je zadobila ženska osoba.

 

- Ta osoba je životno ugrožena i ukazuje joj se ljekarska pomoć u Općoj bolnici „Dr. Abdulah Nakaš“ a nakon toga će biti prevezena u Klinički centar Univerziteta Sarajevo – kazao je Hadžiabdić.

 

Policijski službenici su na terenu i vrši se uviđaj nezgode.

 

Zbog saobraćajne nezgode, potpuno je obustavljen saobraćaj na putnom pravcu Hadžići-Pazarić (u naselju Gradac).

 

Također, saobraćajna nezgoda dogodila se i na Mostarskom raskršću (Ilidža-Hadžići), zbog čega se vozila preusmjeravaju na alternativni pravac, saopćeno je iz IC BIHAMK-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!