VIDEO/ NEVIĐENI PREDIZBORNI SKUP

Rasime, Rasime...: Ministar se u zanosu bacio sa bine, pristalice ga u transu dočekale na ruke

Front18.06.20, 11:31h

Rasime, Rasime...: Ministar se u zanosu bacio sa bine, pristalice ga u transu dočekale na ruke
Srbijanski ministar trgovine, turizma i telekomunikacija završio je na rukama razdraganih pristalica, koji su ga nosili uglas skandirajući

 

 

 

 

Predizborna kampanja u Srbiji ulazi u završnicu, a političari maksimalno koriste posljednje skupove i obraćanje svojim biračima, ne bi li ih uvjerili da su oni najbolji izbor.
 

Pokazao je to i srbijanski ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, tokom jučerašnjeg stranačkog skupa, gdje se poput velike rock zvijezde bacio sa bine pravo na ruke publike u transu.


Prvi čovjek Socijaldemokratske partije Srbije te osnivač Sandžačke demokratske partije, ponesen atmosferom, izveo je dojmljiv 'stage dive' i završio u masi razdraganih pristalica koju su ga nosili uglas skandirajući "Rasime, Rasime...".


Skup je održan u Novom Pazaru pod imenom ”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, a riječ je o posljednjem stranačkom okupljanju pred nedjeljne izbore u Srbiji.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još