Foto/ Ljubav cvjeta

I ona voli mlađe: Ovo je dečko kojeg Senidah krije više od pola godine!

Showbizz17.06.20, 10:09h

I ona voli mlađe: Ovo je dečko kojeg Senidah krije više od pola godine!
Simpatije i varnice među njima su sjevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu

 

Senida Hajdarpašić, poznatija pod umetničkim imenom Senidah jedna od trenutno najpopularnijih elektro, pop, trap i R&B regionalnih pjevačica, oduvijek je krila svoj privatni život međutim prema pisanju nekih medija ona je već nekoliko mjeseci u tajnoj vezi sa Stefanom O. (27) iz Herceg Novog.

 

Kako je izvor ispričao za Alo!, par se upoznao na jednom Senidinom nastupu, a veza je počela nakon nekoliko mjeseci intenzivnog dopisivanja.

 

"Senidah i Stefan se poznaju odranije. On je tokom ljetnje sezone radio kao član obezbjeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala, ali je bio uposlen i kao privatno obezbjeđenje pojedinih Senidinih kolega, tako da su se često viđali" - ispričao je dobro obavešteni izvor ovog medija.

 

"Simpatije i varnice među njima su sjevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu", ispričao je izvor blizak ovom paru za Alo!.

 

stefan-senidin-decko

 

Prema nekim navodima Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je prije nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mjesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže.

 

Međutim, kako nam je još rekao, oboje su se prvo zapratili na Instagramu, a onda otpočeli komunikaciju i dvosmislenu prepisku, koja je oboma jasno stavila do znanja da se na tome neće zavrišti.

 

- Prošlog ljeta je Senidah otputovala u Herceg Novi i tada su otpočeli tajnu romansu, krijući je i štiteći od svih. Imali su, od tada do sada, nekoliko čarki, najčešće zbog ljubomore i razdvojenosti, ali je ljubav koju osjećaju jača od svega. Senidah je Stefana čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namjere s njim - ispričao je izvor „Alo!“ i dodao da je i sa Stefanom ista situacija, iako je osam godina mlađi od pjevačice.

 

- Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je prije nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mjesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju - rekao je izvor „Alo!“.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još