Pop u kabinetu ministra na neodređeno

Šta će raditi sveštenik u MUP-u: Lukač traži specifičnog savjetnika, evo koje dužnosti ga čekaju

Hronika16.06.20, 12:04h

Šta će raditi sveštenik u MUP-u: Lukač traži specifičnog savjetnika, evo koje dužnosti ga čekaju
Javni konkurs objavljen je danas u Glasu Srpske, a u njemu se navodi da će se izvršiti popuna upražnjenih radnih mjesta u MUP-u, na neodređeno vrijeme

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je konkurs za zapošljavanje 16 radnika, među kojima je i sveštenik koji treba da radi kao savjetnik u kabinetu ministra Dragana Lukača, piše Capital.ba.

 

Javni konkurs objavljen je danas u Glasu Srpske, a u njemu se navodi da će se izvršiti popuna upražnjenih radnih mjesta u MUP-u, na neodređeno vrijeme.

 

Za kabinet ministra traži se stručni savjetnik – sveštenik, a u opisu poslova navodi se da vrši organizaciju vjerskog života i brigu o vjerskim potrebama svih pravoslavnih vjernika – pripadnika MUP-a.

 

javni-konkurs-svestenik-mup

 

Dodaje se da sveštenik priprema i sprovodi vjerske obrede, pruža duhovnu pomoć u slučaju smrti, teških povreda, stradanja i ostalih okolnosti, obavlja savjetodavnu funkciju, vrši i druge poslove koje mu odredi neposredni rukovodilac.

 

U MUP-u su potrebni i radnici na održavanju čistoće, kućni majstori, daktilografi…

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!