Saobraćaj normalizovan

Završen uviđaj saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe

Hronika13.06.20, 20:59h

Završen uviđaj saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe
U saobraćajnoj nezgodi smrtno su stradala oba vozača, a njihovu smrt konstatovala je od ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, dok je na putničkom vozilu i motociklu nastala materijalna šteta

 

Završen je uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila na putu M17, u mjestu Vukovići, područje općine Hadžići u kojoj su smrtno stradale dvije osobe - potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

 

Uviđaj je završen u 18.45 sati, a u saobraćajnoj nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo marke "fiat" registarskih oznaka E48-M-612 kojim je upravljao vozač D.P. rođen 1946. godine iz Mostara i motocikl marke "kawasaki", registarskih oznaka E97-K-957 kojim je upravljao vozač E. H. rođen 1979. godine iz Sarajeva.

 

U saobraćajnoj nezgodi smrtno su stradala oba vozača, a njihovu smrt konstatovala je od ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, dok je na putničkom vozilu i motociklu nastala materijalna šteta.

 

Uviđajem je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica.

 

Tijela smrtno stradalih su nakon obavljenog uviđaja po naredbi dežurnog tužioca prevezena u prosekturu "Bare" gdje će od ovlaštenog sudskog vještaka medicinske struke biti izvršen pregled i obdukcija.

 

Saobraćaj na ovom dijelu puta je bio obustavljen do 19.25 sati radi vršenja uviđaja.

 

Nakon završenog policijskog uviđaja normalizovan je saobraćaj u mjestu Vukovići na magistralnom putu Tarčin-Bradina.

 

Budući da su se na ovoj dionici u oba smjera formirale duge kolone vozila, iz BIHAMK-a vozače molimo za oprez i strpljenje.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!