ČEKA SE REZULTAT TESTA

U Sarajevu zatvorena poslovnica UniCredit banke - zbog korona virusa: Djevojka jednog uposlenika pozitivna...

Biznis Klub11.06.20, 22:28h

U Sarajevu zatvorena poslovnica UniCredit banke - zbog korona virusa: Djevojka jednog uposlenika pozitivna...
Uposlenik čija je djevojka zaražena je testiran i ukoliko se nalaz pokaže pozitivnim, testirat će se svi uposlenici ove poslovnice

 

 


Poslovnica UniCredit banke u sarajevskom hotelu Holiday je zatvorena, zbog opasnosti od koronavirusa. 


- Djevojka jednog od uposlenika, koja je inače uposlenica doma zdravlja, pozitivna je na korona virus. Iz predostrošnosti smo zatvorili ovu poslovnicu, sve uposlenike smo poslali u 14-dnevnu samoizolaciju, a taj uposlenik je upućen i na testiranje. Ova poslovnica će već sutra biti ponovo otvorena, sa novom ekipom uposlenika, a cijela poslovnica je dezinfikovana, tako da nema opasnosti za naše klijente - kazala je u izjavi za Avaz Selma Ridžanović-Kenović, direktorica marketinga UniCredit banke.


Uposlenik čija je djevojka zaražena je testiran i ukoliko se nalaz pokaže pozitivnim, testirat će se svi uposlenici ove poslovnice. 


Zbog cjelokupne situacije u Kantonu Sarajevo Ridžanović-Kenović je najavila pojačane mjere zaštite pri ulasku u poslovnicu.


Inače, u Sarajevu je do sada zabilježen 101 slučaj zaraze koronavirusom.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još