video/ o petorci u ks-u

Damir Nikšić: 'Nisam ja Fahro da klimam tamo-vamo'

Front11.06.20, 07:56h

Damir Nikšić: 'Nisam ja Fahro da klimam tamo-vamo'
On je rekao da je trpio napade pojedinih portala koji su pod kontrolom politike, ali da je u nekim stvarima namjerno prelazio granicu kako ne bi mogao nazad. To je uradio, kako je rekao, sa SDP-om

 

SDP, Narod i pravda, Naša stranka i NBL su najavili izlazak na izbore sa zajedničkim kandidatima. Damir Nikšić rekao je u Pressingu N1 da to više nije četvorka, nego petorka.

 

"I ja sam tu. Sad imam ESPo, sad je petorka. Jedan kandidat za načelnika, to je dogovoreno. Svi podupiremo onog. Ja sam mislio biti kandidat za opštinu Centar, ali neću. Da ne bude scenario da sam trojanac, da sam uzeo glasove. 2016. su govorili da sam uzeo glasove ljevici, sada shvatam o čemu ljudi pričaju iz stranačke perspektive", naveo je.

 

"Nisam ja Fahro da klimam vamo-tamo", dodao je.

 

On je rekao da je trpio napade pojedinih portala koji su pod kontrolom politike, ali da je u nekim stvarima namjerno prelazio granicu kako ne bi mogao nazad. To je uradio, kako je rekao, sa SDP-om.

 

Kazao je da se izvinio novinarima, Tuzlacima i svima koji su smatrali da ih je uvrijedio, a objasnio je "nesporazum oko ruralne Tuzle".

 

"Kada sam govorio u prepiskama sa ljevičarima iz Tuzle, govorio sam da je Tuzla slobodarska, crvena. Tuzla je OK. Ona stoji. Ali ruralni dio Tuzlanskog kantona, to je ruralna Tuzla, niko nije shvatio. Obratio sam se ruralnoj Tuzli. Htjeli su 5.000 mojih glasova, moje glasove su htjeli prodati i staviti u džep Bakira Izetbegovića", kazao je.

 

Kompletno gostovanje Damira Nikšića u Pressingu gledajte u videoprilogu.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još