slatko iščekivanje

Velika sreća u domu Amela Tuke, supruga Amina: 'Trudna sam i hvala Bogu...'

Showbizz10.06.20, 18:41h

Velika sreća u domu Amela Tuke, supruga Amina: 'Trudna sam i hvala Bogu...'
– Nismo planirali još uvijek podijeliti ovu informaciju, ali ste me uhvatili na prepad (smijeh)

 

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka prošle godine u oktobru krunisao je dugogodišnju ljubav i vezu sa svojom izabranicom Aminom Pivić, a sada imaju razlog više za sreću i slavlje. Naime, Amina i Amel uskoro će postati roditelji. Ovu informaciju za „Azru“ potvrdila je buduća mama.

 

– Nismo planirali još uvijek podijeliti ovu informaciju, ali ste me uhvatili na prepad (smijeh). Trudna sam i hvala Bogu ja se osjećam dobro – kratko je s osmijehom prokomentarisala Amina, međutim nije nam otkrila informaciju kada se sprema za porođaj.

 

Podsjećamo, Amel i Amina svoju ljubav krunisali su brakom u zeničkom hotelu „Dubrovnik“  gdje je prisustvovalo blizu 200 zvanica, koji su uživali u svakom dijelu jednog od najiščekivanijih vjenčanja godine.

 

Uz pjesmu Eda Sheerana „Perfect“, Aminu je do matičara, gdje ju je čekao Amel, ispratio otac Ramiz, a nakon što su razmijenili bračne zavjete, uz pjesmu Željka Vasića mladenci su otplesali i tradicionalni prvi ples.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!