slavi se titula prvaka

Oglasio se većinski vlasnik Sarajeva: Posebnu poruku uputio Musemiću

Sport07.06.20, 14:48h

Oglasio se većinski vlasnik Sarajeva: Posebnu poruku uputio Musemiću
Na društvenim mrežama pojavila se poruka koju je Nam uoči proslave titule prvaka Bosne i Hercegovine u petak poslao prvi čovjek ekipe iz Titove 38b

 

Fudbalski klub Sarajevo proslavio je titulu prvaka Bosne i Hercegovine u petak, a za Bordo tim ovo je druga titula otkako je većinski vlasnik glasačkih prava postao vijetnamski biznismen Nguyen Hoai Nam.


Na društvenim mrežama pojavila se poruka koju je Nam uoči proslave titule prvaka Bosne i Hercegovine u petak poslao prvi čovjek ekipe iz Titove 38b. Nam je uputio zahvalu svima koji su bili uz FK Sarajevo i doprinijeli osvajanju titule prvaka Bosne i Hercegovine. Posebnu poruku poslao je navijačima FK Sarajevo.

 

"Dobra večer svima. Želim vam svima sve najbolje iz Vijetnama. Nadam se da ste dobro i da ste ostali zdravi tokom pandemije koronavirusa. Večeras je posebna noć za sve nas koji volimo FK Sarajevo. Želim iskoristiti priliku da se zahvalim svim svojim saradnicima i menadžmentu kluba za podršku tokom sezone. Radili su vrijedno i pod velikim pritiskom i danas imamo nagradu. Želim se zahvaliti i svim trenerima i stručnim štabovima. Posebna zahvala ide gospodinu Husrefu Musemiću koji je dugo bio s nama i koji je mnogo doprinio klubu. Želim mu se izviniti što nisam mogao sastati s njim prilikom smjene. Žao mi je. Želim se zahvaliti i Vinku Marinoviću koji je preuzeo tim početkom godine i koji je omogućio da se ovo desi. Hvala mu", rekao je Nam i dodao:

 

"Posebno se želim zahvaliti svim nogometašima i timu koji su uložili svoje srce i napor kako bi došli do ove pobjede. Posebno želim poslati najbolje želje i najveću zahvalnost svim navijačima Sarajeva. Bili su uz nas čitavu sezonu. Sjećam se kraja 2019. godine i da sam dobio mnogo poruka od navijača. Bili su razočarani i ljuti na mene i na Upravu kluba. Prihvatam to, jer znam da to sve radite samo zato što volite naš klub. Hvala vam svima, hvala i onima koji su i ljuti i sretni i molim vas ostanite uz FK Sarajevo. Znam da je večeras posebna noć i hvala vam svima. Volim Fudbalski klub Sarajevo", poručio je Nam.

 

(NAP, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!