video/ 20- godišnjak imigrirao iz BiH u ameriku

Policija objavila snimak napada Dženana Čamovića na policajca u SAD

Hronika07.06.20, 11:34h

Policija objavila snimak napada Dženana Čamovića na policajca u SAD
"Ranije ove sedmice jedan od naših službenika uboden je u vrat bez ikakvog upozorenja dok je štitio građane New Yorka. Ovo nije bio slučajni susret - već planirani pokušaj ubistva policajca New Yorka", navode iz policije


Policija New Yorka objavila je napad na policajca koji se desio u srijedu, a za koji je osumnjičen Dženan Čamović.

 

"Ranije ove sedmice jedan od naših službenika uboden je u vrat bez ikakvog upozorenja dok je štitio građane New Yorka. Ovo nije bio slučajni susret - već planirani pokušaj ubistva policajca New Yorka", navode iz policije.

 

Osumnjičeni za ovaj napad je Dženan Čamović, dvadesetogodišnjak za kojeg se vjeruje da je imigrirao u Ameriku iz BiH - piše Oslobođenje

 

Čamović je teško ranjen u pucnjavi kasno u srijedu nakon što je nožem napao policajca Yayonfrant Jean Pierrea i posjekao mu vrat.

 

Kako navodi New York Post, Čamović čija je porodica porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, je upucan nekoliko puta nakon napada. U cijeli slučaj uključen je i FBI, prenosi N1. 

 

Pogledajte video..

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još