tržni lanac širi mrežu

Sve što treba vašem domaćinstvu: Konzum otvorio novu prodavnicu na više od 150 m2

Biznis Klub04.06.20, 13:19h

Sve što treba vašem domaćinstvu: Konzum otvorio novu prodavnicu na više od 150 m2
Nova prodavnica je prilagođena obavljanju svakodnevne kupovine, a asortiman obuhvata svježe i kvalitetne prehrambene proizvode te odabrani izbor neprehrambenih proizvoda potrebnih svakom domaćinstvu po povoljnim cijenama

 

Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Mostaru, na adresi Mile Budaka 109A, koja se prostire na više od 150m²  prodajne površine i zapošljava 6 zaposlenika.

 

Nova prodavnica je prilagođena obavljanju svakodnevne kupovine, a asortiman obuhvata svježe i kvalitetne prehrambene proizvode te odabrani izbor neprehrambenih proizvoda potrebnih svakom domaćinstvu po povoljnim cijenama. 


U povodu otvorenja pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. 


„Zadovoljstvo mi je da Konzum nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže. Imali smo u planu da otvorimo nekoliko novih objekata u prvom kvartalu ove godine, međutim zbog vanredne situacije prouzrokovane pandemijom korona virusa, morali smo sve prolongirati. Sretni smo da sada možemo nastaviti niz otvorenja te s ponosom mogu reći da ćemo u naredna dva mjeseca otvoriti 5 novih prodavnica. Prodavnica koju smo danas otvorili u Mostaru smještena je u novoizgrađenom stambenom objektu, savremeno je opremljena te vjerujem da će kupcima biti novo odredište za ugodnu svakodnevnu kupovinu u susjedstvu.“ - izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.


Povodom otvorenja nove prodavnice predstavnici Konzuma posjetili su Rehabilitacijski centar „Sveta obitelj“ te uručili prigodnu donaciju namijenjenu djeci sa posebnim potrebama ovog centra.

 

sveta-obitelj

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!