video/ ljetni dani stižu, temperature se dižu

'Može li ovo postati moj najgledaniji video?' Najprovokativnija hrvatska navijačica zatresla stražnjicom i zapalila pratioce...

Showbizz04.06.20, 11:44h

'Može li ovo postati moj najgledaniji video?' Najprovokativnija hrvatska navijačica zatresla stražnjicom i zapalila pratioce...
Ovih je dana Knoll na svom Instagram profilu otišla korak dalje i snimila možda najprovokativniji video do sada


 

Nakon što se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je proglašena najseksi hrvatskom navijačicom, Ivana Knoll nastavila je na svom Instagramu redovito objavljivati provokativne fotografije.


Crnokosa navijačica prošle je godine pokrenula i brend Wear Knoll Doll, koji u ponudi ima kupaće kostime s uzorkom prepoznatljivih kockica koje su ju proslavile, a koje i sama promovira.

 

ivana-knoll

 

Ovih je dana Knoll na svom Instagram profilu otišla korak dalje i snimila možda najprovokativniji video do sada.

 
"Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video?”, napisala je Knoll uz snimku, na kojoj je u prvom planu njezina stražnjica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

 
 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!