dvoje povrijeđenih

Ima li kraja nesrećama: Mladić iz Visokog izgubio život pri slijetanju Passata sa ceste

Hronika04.06.20, 10:51h

Ima li kraja nesrećama: Mladić iz Visokog izgubio život pri slijetanju Passata sa ceste
Tom prilikom teško su povrijeđeni I. K. (27) i T. T. (28), obojica iz Visokog. Oni su nakon ukazane lijekarske pomoći u Domu zdravlja Busovača upućeni u Kantonalnu bolnicu Zenica


Dvadesetsedmogodišnji A. M. iz Visokog je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se desila noćas oko 2 sata poslije ponoći na magistralnom putu M-5, u mjestu Grablje, općina Busovača. Nesreća se desila kada je Passat, registarskih oznaka Republike Slovenije, iz još neutvrđenih razloga sletio sa ceste u rijeku Laštvu. 


Tom prilikom teško su povrijeđeni I. K. (27) i T. T. (28), obojica iz Visokog. Oni su nakon ukazane lijekarske pomoći u Domu zdravlja Busovača upućeni u Kantonalnu bolnicu Zenica. 


- U saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužilaštvom, uviđajne radnje na licu mjesta vrše policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak, koji poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica I okolnosti koje su dovele do navedene nezgode, saopćeno je iz MUP-a SBK.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!