veljko prisustvovao porođaju

Slavlje u porodici Ražnatović: Ceca postala baka, prvom unuku dali ovo ime...

Hronika03.06.20, 10:55h

Slavlje u porodici Ražnatović: Ceca postala baka, prvom unuku dali ovo ime...
Porođaj je bio obavljen pomoću carskog reza i obavio ga je doktor Milenko Proročić koji je porodio Veljkovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović oba puta

 

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji, a srpska muzička zvijezda Svetlana Ceca Ražanatović je sa nepunih 47 godina postala baba.

 

Od danas njihov život je bogatiji za sina koji je rođen u sati u jednoj beogradskoj klinici.


Porođaj je bio obavljen pomoću carskog reza i obavio ga je doktor Milenko Proročić koji je porodio Veljkovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović oba puta. Mali Željko po rođenju ima 3.3 kilograma i 53 cm.


Veljko Ražnatović je prisustvovao porođaju i zajedno sa svojom suprugom prvi put ugledao nasljednika kojem su srećni roditelji dali ime - Željko, po njegovom pokojnom ocu.


Očigledno je da će u porodičnom domu Ražnatovića od ovog juna biti po dva razloga za slavlje, prvi rođendan Željka, a drugi 14. juna kada je rođendan Cece Ražnatović.

 

Inače, Bogdana i Veljko su se vjenčali 24.11.2019. godine u Beogradu, a prije toga su bili u emotivnoj vezi dvije i po godine.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još