TREBAO JE TO BITI VRUĆI PROVOD I DOBRA ZARADA

Bahanalije u Bijeljini ipak bile skuplje: Otkrivena tačna cifra koliko su Tijana Ajfon i jaranice iz čamca tražile za 'intimni dernek'

Showbizz30.05.20, 17:04h

Bahanalije u Bijeljini ipak bile skuplje: Otkrivena tačna cifra koliko su Tijana Ajfon i jaranice iz čamca tražile za 'intimni dernek'
Tijana Ajfon je imala dogovorenu cijenu, pa je za grupne intimne odnose trebalo da uzmu pozamašnu svotu novca, koju je policija tokom istrage također zaplijenila

 

Srpska rijaliti-zvijezda Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, u srijedu je u Bijeljini uhapšena poslije bahanalija sa 23 kriminalca, što je ovdašnjoj javnosti već poznato... No, cifra koju je poznata starleta tražila varirala je i tazličiti iznosi pojavljivali su se u javnosti. A prema pisanju Srpskog telegrafa, trebalo je da zaradi 8.000 eura za dvije noći sa još tri devojke, ali ih je policija raskrinkala.


Tijana je pokušala sa preostalim djevojkama da pobjegne u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici, a, osim za organizovanu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika.


Kako navodi Telegraf, Tijana Ajfon je imala dogovorenu cijenu, pa je za grupne intimne odnose trebalo da uzmu pozamašnu svotu novca, koju je policija tokom istrage također zaplijenila.


- Tijana je sa tri drugarice za intimne odnose trebalo da dobije 8.000 eura. Ona zna te momke od ranije i ona je i ugovarala dolazak. Momci su birali koje djevojke Tijana da povede sa sobom i nakon toga su odredili sumu. Naravno, Ajfonka je pregovarač i ona je za njih četiri za dva dana tražila 8.000 eura, što bi sigurno i dobila jer joj nije prvi put, samo da ih policija nije prekinula - kaže dobro obaviješten izvor za gorepomenuti list.


Kako su tekli pregovori i dogovori oko "intimnog derneka" u Bijeljini možete detaljnije saznati u tekstu: Ko je Tijana Ajfon, osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju? Uzima 700 eura po danu, a evo kako dogovara poslove


Inače, u akciji "Kristal" Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina oduzeto je 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 eura u različitim valutama, a o tim pojedinostima više možete čitati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!