20 GODINA USPJEHA

Akademija ŠABIĆ upisuje novu grupu polaznika: Diploma validna i van Bosne i Hercegovine

Biznis Klub28.05.20, 12:04h

Akademija ŠABIĆ upisuje novu grupu polaznika: Diploma validna i van Bosne i Hercegovine
Diploma stečena na Akademiji ŠABIĆ verificirana je kao srednja stručna sprema na nivou Bosne i Hercegovine, a posebno zadovoljstvo je i što se vani priznaje kao validan dokument koji dosta pomaže u nalaženju zaposlenja u frizerskoj struci

 

 


Akademija ŠABIĆ vrši upis u novu grupu polaznika koja će startati u mjesecu junu ove godine.


Inače, Akademija ove godine slavi 20 godina postojanja. Kroz njenu edukaciju prošlo je više stotina polaznika koji su nastavljali svoj profesionalni angažman u BiH, regiji, ali i širom svijeta, uspješno svjedočeći o znanju koji se stiče na ovoj akademiji.


Važno je istaći da je diploma stečena na Akademiji ŠABIĆ verificirana kao srednja stručna sprema na nivou Bosne i Hercegovine, a posebno zadovoljstvo je i što se vani priznaje kao validan dokument koji dosta pomaže u nalaženju zaposlenja u frizerskoj struci.

 
Svi zainteresovani Akademiju mogu kontaktirati putem telefona 033/557-020 ili putem maila [email protected], kao i putem Facebook stranice.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!