ljepota užitka

Niste ni svjesne šta ga usrećuje: Muškarci obožavaju ženski orgazam zbog ovih pet razloga

DEPO PLUS27.05.20, 14:39h

Niste ni svjesne šta ga usrećuje: Muškarci obožavaju ženski orgazam zbog ovih pet razloga
Muškarci vole da se takmiče i imaju osjećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, u fudbalskoj igri s prijateljima, a pogotovo u krevetu


Muškarci su najsretniji u krevetu kada i njihova partnerica pokazuje da uživa svim svojim čulima. Otkrijte šta činite kada brinete o vlastitom zadovoljstvu.

 

Misija uspješno izvršena


Muškarci vole da se takmiče i imaju osjećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, u fudbalskoj igri s prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom na to da seks ne garantuje vrhunac za ženu, vaš orgazam je objektivni dokaz koji potvrđuje da je vješt među plahtama.

 

Voajersko zadovoljstvo


Ženski orgazam propraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i rumenjenjem različitih dijelova tijela. Sve su to prizori koji ga uzbuđuju i dodatno mu povećavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim riječima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

 

Stenjanje ga uzbuđuje


Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmjerava gdje treba ljubiti, grickati i dodirivati, a koja područja treba izbjegavati. Uzdah zadovoljstva prilikom vrhunca ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

 

Orgazam vas zbližava i usrećuje


Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu – materiji koja poboljašava raspoloženje, čini nas sretnima i emotivno povezanima. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo krije u razmjeni, pa je sretan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

 

Vi imate supermoći


Rijetke su žene koje mogu postići višestruki orgazam, ali ipak riječ je o sposobnosti koja je rezervisana samo za nježniji pol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim tjelesnim mogućnostima. Vaše tijelo je tajna koju žele detaljno da istraže. Dopustite im.

 

(http://www.ljepotaizdravlje.hr/, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!