na graničnom prelazu

Predao se Siniša Šakić zvani Kinez, osumnjičen da je učestovao u ubistvu Slaviše Ćuluma

Hronika25.05.20, 12:40h

Predao se Siniša Šakić zvani Kinez, osumnjičen da je učestovao u ubistvu Slaviše Ćuluma
-Šakić bi, nakon što bude ispitan u policiji RS, trebalo da bude predat Tužilaštvu RS u roku 24 sata – precizarala je za Fenu daljnju proceduru u ovom slučaju portparol Republičkog javnog tužilaštva Dragica Tojagić

 

Siniša Šakić, koji je osumnjičen za učešće u ubistvu Slaviše Ćuluma 15. maja u Banjoj Luci, predao se danas Graničnoj policiji BiH i nakon saslušanja u policiji RS bit će sproveden u entitetsko Tužilaštvo.

 

-Šakić bi, nakon što bude ispitan u policiji RS, trebalo da bude predat Tužilaštvu RS u roku  24 sata – precizarala je za Fenu daljnju proceduru u ovom slučaju portparol Republičkog javnog tužilaštva Dragica Tojagić.

 

Za Šakićem, koji se predao na graničnom prijelazu Donja Gradina, 16. maja je raspisana potjernica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Ćuluma.

 

Slaviša Ćulum bio je označen kao vođa jedne od kriminalnih grupa u Banjoj Luci, a prije mjesec dana je izašao iz zatvora u Foči.

 

I Siniša Šakić ima podeblji kriminalni dosje, a još ranije je za njim bila raspisana potjernica  zbog pokušaja ubistva  Slaviše Ćuluma, s kojim je bio u dugogodišnjem sukobu.

 

MUPRS raspisao je, nakon Ćulumovog ubistva, potragu za dvije osobe koje se dovode u vezu s tim krivičnim djelom izvršenim 15.maja u Dragočaju, kod Banje Luke.

 

(Fena/mr)Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!