Sarajevska policija ga uhapsila

Manijak uhvaćen na djelu: Presreo djevojčice u Velikom parku i pokazivao im spolni organ

Hronika24.05.20, 10:56h

Manijak uhvaćen na djelu: Presreo djevojčice u Velikom parku i pokazivao im spolni organ
Kako je otkrio izvor blizak istrazi, djevojčice su vozile bicikle kada je ispred njih stao S. G. koji je poznat policiji

 

Brzom intervencijom pripadnika Policijske uprave Centar, sinoć oko 19:45 sati priveden je muškarac, koji je u sarajevskom Velikom parku presreo dvije maloljetnice, kojima je, skinuvši se go, pokazivao intimne dijelove tijela, saznaje Avaz

 

Kako je otkrio izvor blizak istrazi, djevojčice su vozile bicikl kada je ispred njih stao S. G. koji je poznat policiji od ranije te im je pokazivao penis. Prestravljene djevojčice odmah su pozvale policiju, a na poziv je odgovorio Interventni tim koji se na licu mjesta pojavio za nekoliko minuta.

 

Tamo su zatekli polugolog muškarca. Kada su mu rekli da uđe u službeno policijsko vozilo, on se bacio na tlo i vikao, te su ga, kako je otkrio izvor blizak istrazi, morali unijeti unutra.

 

Po dolasku u Policijsku stanicu, osumnjičenom je izdat prekršajni nalog te je pušten na slobodu. 

 

Kako se saznaje, radi se o osobi koja je ranije osuđena za krivično djelo zlostavljanje životinja. Naime, on je na području sarajevske općine Centar silovao psa zbog čega je osuđen.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još