KUPOVINU OBAVITE NA VRIJEME

Obavijest građanima: Kako će KONZUM prodavnice raditi u danima Bajrama

Biznis Klub20.05.20, 11:44h

Obavijest građanima: Kako će KONZUM prodavnice raditi u danima Bajrama
Kao što je bio slučaj i prethodnih godina, uprava kompanije ovu odluku sprovodi kako bi se zaposlenicima omogućilo da bajramske dane provedu sa svojim porodicama, te im se i na taj način zahvale na predanom radu i doprinosu

 

Konzum prodavnice neće raditi u nedjelju, 24. maja kada se obilježava prvi dan Ramazanskog bajrama. Neradni dan prodavnica odnosi se na sve prodajne objekte na području gdje većinski dio stanovništva slavi Bajram.  


Kao što je bio slučaj i prethodnih godina, uprava kompanije ovu odluku sprovodi kako bi se zaposlenicima omogućilo da bajramske dane provedu sa svojim porodicama, te im se i na taj način zahvale na predanom radu i doprinosu.

 

“Zaposlenicima Konzuma slobodan dan za Bajram je izuzetno potreban a posebno imajući u vidu sav trud i rad koji su iskazali u proteklom veoma izazovnom periodu te tako omogućili svim našim kupcima da u našim prodajnim objektima nesmetano obavljaju svakodnevnu kupovinu.” – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.


Iz Konzuma napominju kako će njihove prodavnice u danima prije Bajrama raditi po važećem radnom vremenu te pozivaju kupce da kupovinu obave u danima prije Bajrama.


Više informacija o radnom vremenu prodavnica dostupno je na linku ovdje. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!