VIDEO/ NAJLUĐI PREDIZBORNI SKUP IKAD VIĐEN

Vučić potpuno sam u studiju, a ovacije i aplauzi pljušte na sve strane: Predsjednik jedva uspio da progovori...

Front16.05.20, 21:30h

Vučić potpuno sam u studiju, a ovacije i aplauzi pljušte na sve strane: Predsjednik jedva uspio da  progovori...
Njegov govor trajao je 20-ak minuta, a u njemu je ponavljao rečenice i floskule koje je mnogo puta do sada izgovarao... A aplauzi i ovacije svako malo prekidali su njegove ustajale i bajate riječi!

 

 

Kada se čini da nas Aleksandar Vučić više ničim ne može iznenaditi ili zabezeknuti, predsjednik Srbije mogući učini nemoguće i iznova sve šokira... Tako se ukratko može rezimirati njegov današnji prediznorni skup, tačnije predizborni nastup. 


Da, predsjednik Srbije ovoga puta nadmašio je samog sebe!


U Srbiji je počela predizborna kampanja, a kako pandemija korona virusa i dalje traje, Vučić je za svoj prvi predizborni skup izabrao - studio. I to ne bilo kakav. Bio je to zoom predizborni skup!


Vučić je svoj govor održao u praznom studiju, ali pred stotinjak ekrana na kojima su bili njegovi sljedbenici i s velikim zanimanjem pratili šta im govori. Njegov govor trajao je 20-ak minuta, a u njemu je ponavljao rečenice i floskule koje je mnogo puta do sada izgovarao... A aplauzi i ovacije svako malo prekidali su njegove ustajale i bajate riječi! 


Ako ništa, ovaj njegov nastup pamtit će se kao najluđi preizborni skup ikad viđen... Pogledajte!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još