VIDEO/ UH, SITUACIJA JE STVARNO KOMPLIKOVANA

Otpetljaj me, zapetljaj me: Da li je ministar Čampara znao da niko nije znao?! Je li iko znao da je znao...

Front13.05.20, 22:09h

Otpetljaj me, zapetljaj me: Da li je ministar Čampara znao da niko nije znao?! Je li iko znao da je znao...
Ministar Čampara, koji je inače poznat po vrlo preciznim izjavama, u želji da iz što više uglova pojasni situaciju nastalu oko afere "Respiratori", malo je pretjerao u pojašnjavanju pa se, u najmanju ruku, zapetljao...

 

 

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Federacije BiH Aljoša Čampara gostovao je sinoć televiziji N1, gdje je, između ostalog, govorio i o najaktuelnijoj aferi u državi - nabavci respiratora preko Federalne uprave civilne zaštite.


Ministar Čampara, koji je inače poznat po vrlo preciznim izjavama, u želji da iz što više uglova pojasni situaciju nastalu oko ove afere, malo je pretjerao u pojašnjavanju pa se, u najmanju ruku, zapetljao odgovarajući na pitanje ko je sve znao za spornu nabavku respiratora...  


I zaista, ko je znao, je li znao, da li je iko znao da je znao, da li je ministar Čampara znao da niko nije znao ili... Pogledajte video!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još