VIDEO/ Kad nema u Federaciji, ima u drugom entitetu

Sarajlije pohrlile u Istočno Sarajevo: Jedva dočekali da popiju kafu, nije važno ni ko je ko, nit' čiji je...

Zabava12.05.20, 11:54h

Sarajlije pohrlile u Istočno Sarajevo: Jedva dočekali da popiju kafu, nije važno ni ko je ko, nit' čiji je...
Šta znači ispijanje kafe u Bosni i Hercegovini, zorno ilustruju današnji prizori iz Istočnog Sarajeva, gdje su kafane počele sa radom i u koje su u velikom broju pohrlile Sarajlije iliti gosti iz Federacije

 

 


Ove sedmice u Federaciji BiH očekuje se novi talas popuštanja mjera i početak rada vrtića, stomatologa, ugostiteljskih objekata, ali se i analiziraju nesagledive štete dosadašnjeg zatvaranja ovih radnih objekata, te problemi koji će nastati nakon njihovog otvaranja pod novim uvjetima rada. 


Sa posebnim interesom čeka se otvaranje kafana i ljetnih bašta, bez obzira na sva upozorenja da kafansko druženje, bar za sada, neće biti isto kao prije. Međutim, šta znači ispijanje kafe u Bosni i Hercegovini, zorno ilustruju današnji prizori iz Istočnog Sarajeva, gdje su kafane počele sa radom i u koje su u velikom broju pohrlile Sarajlije iliti gosti iz Federacije.   


Svi radosni, nasmijani, nit' je važno ko je ko, niti odakle dolazi... U video prilogu N1 pogledajte atmosferu u kafanama nakon skoro dva mjeseca zatvorenosti.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 63

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još