FOTO/ UŽURBANE KONSULTACIJE MIMO OČIJU JAVNOSTI

Skriveni susret između zgrada: Da li se Fikret Hodžić tajno sastaje sa advokatom Fahrudina Solaka?!

Hronika10.05.20, 12:57h

U praksi je uobičajena zabrana kontakta sa advokatom druge stranke koja je predmet istrage, pa se i po tom pitanju ovaj susret čini posebno zanimljivim

 

 

Ako je suditi po fotografijama u čiji posjed je došao DEPO Portal, dok traje istraga oko afere "Respirator", mimo očiju javnosti odvijaju se užurbane (advokatske) konsultacije, i to, čini se, mimo pravila.


Radnja zabilježena na ovim fotografijama dešava se ispred advokatske kancelarije Kadrije Kolića na Ilidži, ianče advokata direktora Federalne uprave Civilne zaštite Fahrudina Solaka u istom predmetu. U kadru se vidi vlasnik "Srebrene maline" Fikret Hodžić sa još dvije osobe, pa se postavlja pitanje da li ovo nedjeljno jutro iskoristio za hitne konsultacije sa Solakovim advokatom, te o čemu se ovom prilikom razgovaralo?!


Inače, u praksi je uobičajena zabrana kontakta sa advokatom druge stranke koja je predmet istrage, pa se i po tom pitanju ovaj susret čini posebno zanimljivim. 


Naravno, postoji mogućnost i da se Fikret Hodžić na ovom mjestu našao sasvim slučajno, iz posve drugog razloga, u šta je teško povjerovati.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 55

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još